top of page

Autokorjaamo & Autohuolto Nokia

Tammerwheels tarjoaa Nokialla monipuolista ja laadukasta autohuoltoa sekä korjausta kaikenlaisille autoille. Pääset helposti paikalle myös lähikunnista.

Määräaikaishuolto

Huollot ja Korjaukset

Katsastuskäynti ja Katsastus korjaukset

Vastuullinen autokorjaamo Nokialla

Tammerwheels Oy:sta saat kattavat autohuoltopalvelut, riippumatta autosi merkistä, mallista tai iästä. Huollamme autot valmistajan huolto-ohjeiden mukaan, jotta takuu säilyy. Kauttamme voit tilata esimerkiksi kytkinremontteja, jarrukorjauksia ja iskunvaimentimien vaihtoja. Kaikki korjaukset teemme huolellisesti ja ammattitaidolla.

Käytämme autonhuollossa laadukkaita alkuperäisiä tai vastaavia osia ja asennamme yleisimmät lisävarusteet, kuten ajomukavuutta ja turvallisuutta parantavat lisät. Tutustu palveluihimme ja varaa aika tai pyydä tarjous, kun tarvitset autohuoltoa Nokialla.

Monipuoliset autohuollot Tarjoamme palveluita, kuten:

Määräaikaishuollot

Öljynvaihdot

• Jakopäänhuollot: Jakoketju ja Jakohihna

Jarruhuollot

Rengastyöt

Ilmastointihuollot

• Lisävarusteasennukset

Ota yhteyttä ja varaa aika autohuoltoon tai pyydä tarjous!

Pidämme autostasi huolta! Määräaikaishuollot tehdään autonvalmistajien ohjelmien mukaan.

Säännöllinen huolto lisää auton turvallisuutta ja kestävyyttä. Tarjoamme luotettavaa autohuoltoa kaikille automerkeille. Käytämme laadukkaita varaosia ja työvälineitä, ja työlle sekä osille annamme takuun. Täytämme myös huoltokirjat valmistajan vaatimusten mukaisesti.

Teemme tarvittaessa kaikki huollot jakopäähuolloista ilmastointihuoltoihin. Tarkistamme huoltovälit huoltokirjasta ja huolehdimme, että huolto tehdään oikein.

Huollettavat kohteet ovat myös jarrut ja ilmastointi, joiden säännöllinen tarkistus ja huolto on tärkeää turvallisuuden kannalta. Kysy lisää palveluistamme Watsapissa.

Lisämukavuutta laadukkailla lisävarusteilla.

Haluatko autollesi lisälämmittimen, pysäköintitutkan tai tehokkaampia ajovaloja? JK Autohuolto asentaa yleisimmät lisävarusteet, jotka lisäävät auton mukavuutta ja turvallisuutta.

Ota yhteyttä, kun tarvitset autohuoltoa tai autokorjaamon palveluita Nokialla!

Panostamme palvelussamme asiakaskokemukseen ja informoimme avoimesti auton huoltotarpeista. Laadimme tarkan kustannusarvion ja tarjoamme monipuolista ja nopeaa palvelua!

Varaa aika huoltoon
Tarvitseeko sijaisauon huollon ajaksi?

Kiitos!

Miten korjauksen hinta perustuu?

Korjauksen hinta perustuu seuraaviin tekijöihin:

1. Työn määrä ja vaativuus

2. Varaosien merkki ja laatu 

3. Lisätyö (joskus pultit ovat ruostuneet ja niiden irrottaminen vaatii lisätyötä)

uudetvaraosat
hylätty-katsastus

Katsastuskäynti

Jos autosi ei läpäissyt katsastusta, älä huoli – me autamme! Auton katsastuksessa havaitut viat voivat olla stressaavia, mutta oikeanlaisella asiantuntemuksella ne ovat korjattavissa. Palvelumme kattaa kaiken tarvittavan autosi saattamiseksi katsastuksesta läpi. Olipa kyseessä päästöihin, jarrujärjestelmään, valaistukseen tai muihin turvallisuuteen liittyviin seikkoihin liittyvät ongelmat, meidän kokeneet asiantuntijamme tarkistavat ja korjaavat viat nopeasti ja tehokkaasti. Käytämme ajan tasalla olevaa teknologiaa ja menetelmiä varmistaaksemme, että autosi täyttää kaikki vaaditut turvallisuus- ja ympäristöstandardit. Älä anna katsastuksen hylkäyksen lannistaa – ota yhteyttä ja anna meidän auttaa autosi kuntoon, jotta voit ajaa turvallisin mielin.

bottom of page