top of page

Henkilöautot

Ennen ajoneuvon ostoa suositellaan aina koeajoa. Varaamalla koeajon etukäteen varmistamme, että ajoneuvo on valmisteltu juuri sinua varten. Näin varaat koeajon:

  1. Valitse Ajoneuvo: Valitse testattava auto.

  2. Täytä Tietosi: Anna tietosi ja toivottu aika 'Ota Yhteyttä' -painikkeen kautta.

  3. Odota Vahvistusta: Myyntiedustajamme vahvistaa aikasi, tyypillisesti saman työpäivän aikana aukioloaikojen puitteissa.

Varaa noin tunti koeajoon. Huomioithan, että koeajon varaaminen ei poista autoa myynnistä. On mahdollista, että auto myydään ennen koeajoasi. Varmistaaksesi, ettei autoa myydä muille, voit tehdä siitä varauksen.

Tarjoamme myös lapsille turvaistuimia ja kantokaukaloita, joten perheet ovat tervetulleita koeajokokemukseen.

Koeajoa varatessasi voit ilmoittaa mahdollisesta vaihtoautostasi ja rahoitustarpeistasi, jolloin valmistelemme sinua varten räätälöidyn tarjouksen.

UUSI PALVELU: Auton Varaukset Nyt voit tehdä varauksen valitsemallesi myynnissä olevalle autolle. Tämän palvelun avulla otamme varatun ajoneuvon pois myynnistä, jolloin varmistetaan, ettei kukaan muu asiakas voi ostaa varaamaasi autoa.  Varausmaksu on 200 euroa, ja se vähennetään auton kokonaishinnasta kaupanteon yhteydessä. 

Henkilöautot Nokialla
Käytetty Skoda liikesta
Vannesarja autosta
Myynnissä olevat autot

JulNuk1

Todella ammattitaitoista palvelua! Ostin Audi A3 mukavalla hinnalla, hyvässä kunnossa. Täältä kannata auto hankkia!

Suosittelen lämpimästi 😊

Milla

Hyvää ja nopeaa asiakaspalvelua. Auton tiedot selkeästi esillä, kaupan teko nopeaa. Auto päästiin heti koeajamaan kysymällä!

Jouni Hänninen

Ostin halvan nelivedon TammerWheelsiltä. Auto toiminut jo useamman vuoden täysin moitteettomasti. Jopa odotuksia paremmin. Aina ensimmäisellä läpi katsastuksista. Auton pikkuvioista kerrottiin avoimesti ja omistaja jopa tarjosi kyydin Tampereen juna-asemalta liikkeelleen. Vahva suositus👍👍

Joonas Saikkonen

Nopeat ja turvalliset kaupat. Kaikki sujui hyvin ja olen ylpeä uusi wolkkarin omistaja, suosittelen.

Yhteystiedot

Ota meihin yhteyttä

Palvelunumero 040 169 6692

Käyntiosoite

Nokianvaltatie 27, Nokia 37100

Aukioajat

Ti - Pe: 10 - 18

​​La: 10 - 15
​Su: Suljettu

Social

  • TikTok
  • Pinterest
bottom of page