top of page

Auton Alustan Huolto, Pirkanmaa Nokia

Tällä sivulla:
Huoltoväli
Oireet
Palvelua sisältyy
Kuinka kestää

Alustan Huoltoväli

suspension1.webp

Metalliset osat ja kumi osat

Vaikka auton jousitusjärjestelmä ei vaadi säännöllistä huoltoa, se voi ajan myötä kulua ja rikkoutua.

Metalliset osat, kuten tukivarret, ovat usein hyvin kestäviä ja voivat kestää jopa koko auton eliniän.

 

Sen sijaan kumiosat, kuten puslat ja jousikumit, helat voivat kulua nopeammin iän ja ajotavan mukaan.

Alustan Tyypilliset oireet

Yleisiä jousitusjärjestelmän ongelmia ovat:

Äänet, kun ajat kuoppien yli, huono käsiteltävyys ja epätasainen ajo. Jos autosi tuntuu pompottavalta tai sitä on vaikea hallita, voi olla aika tarkistaa jousitus.

Kuluva Osa vai Ei?

Kyllä, jousitusjärjestelmän kumit osat kuluvat ajan myötä. Osat kuten iskunvaimentimet ja tukivarren helat voivat kulua loppuun ja ne pitää vaihtaa, jotta autosi pysyy turvallisena ja mukavana.

Auton alustan huolto:
Palveluun sisältyy

Vaihtoehto 1

Jos et tiedä, mikä autossasi on vialla, teemme perusteellisen tarkastuksen ja diagnosoimme ongelman. Selvitämme, mitä korjauksia tarvitaan, ja kerromme sinulle vaihtoehdot. Ilmoittamasi oireet voivat johtua erilaisista vioista. On mahdollista, että korjaus voi kestää hetken ja on edullinen, tai sitten voi vaatia uusien osien tilausta ja vaihtoa. Siksi emme valitettavasti pysty esittämään korjaushintaa autoa näkemättä.

Vaihtoehto 2

Jos vika on jo tiedossa, korjausprosessi riippuu valituista varaosista. Korjaus voi olla nopea ja edullinen, mutta se voi myös vaatia lisädiagnostiikkaa ja uusien osien tilausta ja vaihtoa. Tästä syystä emme pysty antamaan tarkkaa korjaushintaa, vaan voimme tarjota vain hintahaarukan, sillä markkinoilla on useita vaihtoehtoja varaosista, kuten OEM-osia ja tarvikeosia.

Alustan Huolto Hinnat

Alustan huollon korjauksen hinta vaihtelee riippuen osista, jotka pitää vaihtaa, ja työn määrästä. Korjaukset kestävät yleensä muutamasta tunnista koko päivään. Annamme tarkan kustannusarvion ennen työn aloittamista, jotta tiedät, mitä odottaa.

suspension3.webp
Kuinka korjaus kestää ja takun säännöt.

Korjauksen kestävyys

Jousituksen korjauksen kesto riippuu tarvittavien osien määrästä ja korjauksen laajuudesta. Yleensä korjaus kestää muutamasta tunnista koko päivään. Annamme sinulle arvion ajasta, kun tiedämme, mitä töitä autoon tarvitaan.

Takuun säännöt

Kaikki tekemämme työt ja käyttämämme varaosat tulevat takuun piiriin. Takuumme kattaa korjatut ja vaihdetut osat sekä työn laadun. Jos ongelmia ilmenee korjauksen jälkeen, voit ottaa meihin yhteyttä, ja korjaamme ongelman ilman lisäkustannuksia takuuajan puitteissa. Takuuaika ja ehdot vaihtelevat osittain varaosien mukaan, mutta annamme sinulle selkeät tiedot takuun ehdoista ja kestosta ennen työn aloittamista.

bottom of page