top of page
photo_2024-07-08_14-32-22.webp

Vuokra auto viikonlopuksi

Vuokraa tyylikäs avoauto tai sedan viikonlopuksi paikallisesta toimipisteestä. Vuokraa auto viikonlopuksi ja nauti ajosta auringonpaisteessa edulliseen hintaan. Kysy lisää meiltä!

Vuokran teidot

Vuokraa auto viikonlopuksi

Viikonloppuisin voit vuokrata sijaisauton edullisesti. Autovalikoima vaihtelee toimipisteittäin, mutta pääosin tarjolla on Volkswagen Jetta Automatti vaihteistolla ja Volkswagen EOS (Avoauto viikonlopuksi!).

Vuokrahinta on vain 90 €/viikonloppu.

 

Auto noudetaan perjantaina klo 16.30 ja palautetaan maanantaina klo 7.30 siihen toimipisteeseen, josta se on vuokrattu. Hinta ei sisällä polttoaineita.

Kysy lisää toimipisteistämme!

photo_2024-07-08_14-32-38.webp

Vuokran tiedot ja UKK

* Pitääkö vuokra-auto tankata ennen palautusta?

Auto pitää tankata aina juuri ennen sen palauttamista.

* Kuka saa ajaa vuokra autolla?

Vuokrataksesi auton Tammerwheels:stä tulee kuljettajalla ja mahdollisella lisäkuljettajalla olla ajokortti, joka on voimassa.

Minkä ikäisenä saa vuokrata auton?

Jo 18-vuotiaalla kuljettajalla on jo mahdollisuus vuokrata auto, vaikka joissakin Euroopan maissa kuljettajan vähimmäisikä on korkeampi.

Paljonko maksaa auton vuokra?

- Volkswagen Jetta: Edullinen 20€/pvä tai 50€ viikonlopuksi

Pitääkö vuokra-auto siivota?

On asiakkaan vastulla siivota irtoroskat autosta vuokrauksen jälkeen ja jättää auto muutenkin siistiin kuntoon. Normaalista käytöstä poikkeavan likaantumisen, kuten tahrojen, siivoamisen veloitamme asiakaalta.

Mitä CDW tarkoitta?

Vuokra-auton vaurioitumisen tai varkauden varalta vuokrauksissa otetaan turva omavastuun poistamiseksi (Collision Damage Waiver, CDW) tai omavastuun pienentämiseksi (Collision Damage Reduction, CDR). Tämä siksi, että muuten vuokraaja on itse henkilökohtaisesti vastuussa

bottom of page