top of page

Pakokaasujärjestelmä Huolto, Pirkanmaa Nokia

Tällä sivulla:
Huoltoväli
Oireet
Palveluun sisältyy

Kuinka kestää?

Pakoputken Pakokaasujärjestelmän Huoltoväli

exhaust1.webp

Tarviiko huoltaa pakoputkisto olenkaan?

Vaikka pakoputkisto on yksinkertainen järjestelmä – metalliputki liitoksineen – se voi ajan myötä kulua ja hajota käytössä. Pakoputkiston säännöllinen huolto ei ole aina välttämätöntä, mutta järjestelmä voi silti vaurioitua ajan myötä seuraavista syistä:

Vaurioitunut Pakoputki 
Tyypilliset oireet

Yleisiä ongelmia pakokaasujärjestelmässä ovat:

  1. Korroosio ja Ruoste: Pakoputkisto altistuu vedelle, suolalle ja tien epäpuhtauksille, mikä voi aiheuttaa ruostumista ja syöpymistä. Tämä on erityisen yleistä alueilla, joissa käytetään tiesuolaa talvisin.

  2. Fyysiset Vaikutukset: Tielle osuvat kivet, kuopat ja muut esteet voivat vaurioittaa pakoputkistoa, aiheuttaen vuotoja tai putken rikkoutumisen.

  3. Lämpötilan Vaihtelut: Moottorin korkeat lämpötilat ja pakokaasut voivat ajan myötä heikentää metallia, mikä voi aiheuttaa halkeamia ja vuotoja.

  4. Moottorin Tärinä: Moottorin käydessä syntyvä tärinä voi löysyttää tai vaurioittaa pakoputkiston kiinnikkeitä ja liitoksia.

  5. Katalysaattorin Tukkeutuminen: Katalysaattori voi tukkeutua epäpuhtauksista, mikä heikentää moottorin tehoa ja lisää pakokaasujen painetta.

Vaikka säännöllinen huolto ei ole aina tarpeen, on hyvä tarkistuttaa pakoputkiston kunto aika ajoin. Suosittelemme tarkastusta vähintään kerran vuodessa. Näin voidaan havaita mahdolliset ongelmat ajoissa ja estää suuremmat vauriot.

Kuluva Osa vai Ei?

Kyllä, pakokaasujärjestelmän osat voivat kulua ajan myötä. Ruoste, tien aiheuttamat vauriot tai vaikka säännöllinen käyttö voivat aiheuttaa näiden osien hajoamisen ja tarvitsemaan vaihtoa.

Palveluun sisältyy

Vaihtoehto 1: 

Jos et tiedä, mikä autossasi on vialla, teemme perusteellisen tarkastuksen ja diagnosoimme ongelman. Selvitämme, mitä korjauksia tarvitaan, ja kerromme sinulle vaihtoehdot. Ilmoittamasi oireet voivat johtua erilaisista vioista. On mahdollista, että korjaus voi kestää hetken ja on edullinen, tai sitten voi vaatia uusien osien tilausta ja vaihtoa. Siksi emme valitettavasti pysty esittämään korjaushintaa autoa näkemättä.

Vaihtoehto 2

Jos vika on jo tiedossa, korjausprosessi riippuu valituista varaosista. Korjaus voi olla nopea ja edullinen, mutta se voi myös vaatia lisädiagnostiikkaa ja uusien osien tilausta ja vaihtoa. Tästä syystä emme pysty antamaan tarkkaa korjaushintaa, vaan voimme tarjota vain hintahaarukan, sillä markkinoilla on useita vaihtoehtoja varaosista, kuten OEM-osia ja tarvikeosia.

Pakoputken Huolto Hinnasto

Pakokaasujärjestelmän korjauksen hinta vaihtelee riippuen osista, jotka pitää vaihtaa, ja työn määrästä. Korjaukset kestävät yleensä muutamasta tunnista koko päivään. Annamme tarkan kustannusarvion ennen työn aloittamista, jotta tiedät, mitä odottaa.

exhaust3.webp

This is a paragraph about your business. Let your visitors know who you are, what you do and what your website is all about. Double click on the text box to edit the text and add all the information you want to share.

Kuinka korjaus kestää?

Kuinka korjaus kestää

Pakoputkiston korjauksen kesto riippuu vian laajuudesta. Yksinkertaiset korjaukset, kuten pienten vuotojen paikkaus tai anturien vaihto, voivat kestää muutamasta tunnista puoleen päivään. Suuremmat korjaukset, kuten katalysaattorin tai koko pakoputkiston vaihto, voivat kestää koko päivän.

Takuun säänöt

Korjausten yhteydessä tarjoamme takuun suoritetuille töille ja vaihdetuille osille. Takuu kattaa tyypillisesti 12 kuukautta tai 20 000 kilometriä, kumpi tahansa täyttyy ensin. Tämä takuu varmistaa, että korjaukset ovat laadukkaita ja autosi toimii moitteettomasti pitkään.

Jos sinulla on kysyttävää takuun ehdoista tai tarvitset lisätietoja, asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan.

bottom of page