top of page
photo_2024-07-08_14-32-31.webp

Avoauto viikonlopuksi

Avoauto viikonlopuksi

Haluatko nauttia viikonlopusta avoauton kyydissä? Meiltä voit vuokrata tyylikkään avoauton viikonlopuksi ja tehdä ajomatkoistasi unohtumattomia. Avoautomme tarjoavat sinulle mahdollisuuden nauttia ajon aikana auringonpaisteesta ja raikkaasta ilmasta.

Viikonlopun vuokrahinta on kilpailukykyinen, ja avoauto noudetaan perjantaina klo 16.30 sekä palautetaan maanantaina klo 7.30 samaan toimipisteeseen. Polttoaine ei sisälly hintaan.

Varmista unohtumaton viikonloppu ja kysy lisää avoautojen vuokrauksesta toimipisteistämme!

photo_2024-07-08_14-32-27.webp
IMG_3240.webp

* Pitääkö vuokra-auto tankata ennen palautusta?

Auto pitää tankata aina juuri ennen sen palauttamista.

* Kuka saa ajaa vuokra autolla?

Vuokrataksesi auton Tammerwheels:stä tulee kuljettajalla ja mahdollisella lisäkuljettajalla olla ajokortti, joka on voimassa.

Minkä ikäisenä saa vuokrata auton?

Jo 18-vuotiaalla kuljettajalla on jo mahdollisuus vuokrata auto, vaikka joissakin Euroopan maissa kuljettajan vähimmäisikä on korkeampi.

Paljonko maksaa auton vuokra?

- Volkswagen Jetta: Edullinen 70€/pvä tai 200€ viikonlopuksi

Pitääkö vuokra-auto siivota?

On asiakkaan vastulla siivota irtoroskat autosta vuokrauksen jälkeen ja jättää auto muutenkin siistiin kuntoon. Normaalista käytöstä poikkeavan likaantumisen, kuten tahrojen, siivoamisen veloitamme asiakaalta.

Mitä CDW tarkoitta?

Vuokra-auton vaurioitumisen tai varkauden varalta vuokrauksissa otetaan turva omavastuun poistamiseksi (Collision Damage Waiver, CDW) tai omavastuun pienentämiseksi (Collision Damage Reduction, CDR). Tämä siksi, että muuten vuokraaja on itse henkilökohtaisesti vastuussa

bottom of page