top of page

Vanteiden Korjaus Nokialla

Tarjoamme kaiken mitä tarvitset vanteiden alla.

Varaa aika

Kiitos!

Näyttökuva 2024-06-18 142404.webp
wheel-repairing.webp

Vanteiden oikaisu

Vanteiden oikaisu on keskeinen vanteiden korjaus toimenpide, joka on välttämätön vanteiden turvallisen ja tehokkaan toiminnan kannalta. Vaurioituneet vanteet voivat johtaa renkaiden epätasaiseen kulumiseen tai vuotamiseen sekä täristävä ajoon, joka heikentää ajoneuvon ajomukavuutta ja turvallisuutta. Autohuoltokeskuksemme tarjoaa laaja-alaisia vanteiden korjaus-, säätö- ja maalauspalveluja,  alan varminta teknologiaa hyödyntäen.

Henkilökuntamme erikoisosaamisalaa ovat vanteiden ylläpito ja huolto, jotka edistävät renkaiden pitkää käyttöikää ja maksimoivat ajoneuvon/alustan suorituskyvyn. Säännölliset tarkastukset ja mahdollisten vaurioiden korjaaminen ovat ehdottoman olennaisia ajoneuvon turvallisuuden ja luotettavuuden kannalta.

Vanteiden hitsauksen perusteet ja hyödyt

Vanteiden hitsaus on keskeinen korjaustekniikka, jonka avulla voidaan palauttaa vanteiden rakenteellinen eheys ja varmistaa vanteiden kestävyys ja turvallisuus ajon aikana. Hitsaus on olennainen menetelmä vanteiden halkeamien ja muiden vaurioiden korjaamisessa. Hitsaus edellyttää erikoistunutta teknistä osaamista ja edistyneitä hitsaustekniikoita. Laadukkailla hitsaustekniikoilla on mahdollista saavuttaa korkea korjauslaatu, joka palauttaa vanteet mahdollisimman lähelle niiden alkuperäistä tilaa.

wheel-welding.webp

Alumiinivanteen korjaus

Huonosti kohdistetut renkaat voivat johtaa epätasaiseen renkaiden kulumiseen ja heikentyneeseen polttoainetehokkuuteen. Renkaiden suuntauksen ja tasapainotuksen tarkkuus on keskeistä ajoneuvon suorituskyvyn kannalta, vaikuttaen suoraan renkaiden kulumiseen ja polttoainetehokkuuteen. Epätarkat suuntauksen tai tasapainotuksen asetukset, sekä vaurioituneet vanteet voivat johtaa renkaiden epätasaiseen kulumiseen, mikä puolestaan voi lyhentää renkaiden käyttöikää ja alentaa ajoneuvon polttoainetehokkuutta.
​Alumiinivanteiden korjauksiin kuuluu:

  • Hapettuneiden vanteiden korjaus

  • Alumiinivanteen naarmujen korjaus

  • Vanteen oikaisu

  • Vanteen halkeaman korjaus

  • Vanteen kanttarivaurion korjaus

  • Vanteen paikkamaalaus

  • Vuotavan vanteen korjaus

Maalaus & korjauss.webp

Vanteiden maalaus

Vanteiden maalaus tarjoaa ratkaisun ajoneuvon ulkoasun personointiin, erityismaaleja ja pinnoitteita hyödyntäen, jotka eivät ainoastaan paranna estetiikkaa vaan myös lisäävät suojaa erilaisia ympäristöstä aiheutuvia vaurioita vastaan. Vanteiden maalauksella voidaan muokata ajoneuvon ulkonäköä käyttäjän toiveiden mukaisesti, monipuolisen väri- ja viimeistelyvalikoiman avulla. Käytössä olevat materiaalit ovat sellaisia, jotka tarjoavat kestävää suojaa korroosiota ja mekaanista kulumista vastaan, mikä pidentää vanteiden käyttöikää ja säilyttää niiden visuaalisen viehätysvoiman pidempään. Maalaus ei ainoastaan vastaa esteettisiin tarpeisiin vaan on myös tärkeä osa ajoneuvon ylläpitoa, edistäen kestävää käyttöä ja ajoneuvon arvon säilymistä.

Palvelu
Hinta
Hapettuneiden vanteiden korjaus
50€
Kausivaihto SUV/pakettiautot
60€
Kausivaihto henkilöautot
40€
Pelkkä tasapainotus
15€ / rengas tai 40€ / sarja
Renkaan asennus vanteelle
30€ / rengas tai 100€ / 4kpl
Kanttirupien poisto ja maalaus alk.
150€
Vanteen hitsaus alk.
90€
Vanteen oikaisu alk.
90€
wheel-repairing-machine.webp

Käyttämme ICO Europe Standart Ammatilaset koneet. Vanteiden suoristuskone on suunniteltu korjaamaan sekä teräs- että alumiinivanteita, joiden koko vaihtelee 13–24 tuuman välillä. Kone hyödyntää hydraulista sylinteriä, joka on varustettu erimuotoisilla työpäillä. Nämä työpäät on suunniteltu vastaamaan erilaisia vanteiden muodonmuutoksia. Vanteen kiinnitys koneeseen tapahtuu kiinnityslevyn ja keskitysrenkaan avulla, jotka takaavat vanteen turvallisen kiinnityksen riippumatta sen reikien määrästä. Tämä on erityisen tärkeää vanteille, joissa ei ole keskireikää. Korjausprosessi on varma ja yksinkertainen, joten sen jälkeen vanne kestään. Työpäiden avulla voidaan kohdistaa korjaustoimenpiteet suoraan vanteen vaurioituneeseen kohtaan. Kone sisältää erilaisia lisävarusteita, kuten: •Erimuotoisia työpäitä, jotka vastaavat erilaisia vanteen muodonmuutoksia. •Keskitysrenkaita eri kokoisille keskirei'ille, jotka mahdollistavat eri kokoisten vanteiden käytön. •Muodonmuutoksen paikannuslaitteen, joka auttaa määrittämään vaurioituneen alueen tarkasti. •Säädettävät kiinnityslevyt, jotka tarjoavat lisätukea ja mahdollistavat tarkan asetuksen. •Alustavan suoristusvivun, joka on tärkeä työkalu alustavaan suoristukseen ennen hienosäätöä. Nämä lisävarusteet tekevät koneesta monipuolisen työkalun erilaisten vanteiden korjaamiseen, tarjoten tehokkaan ja vaivattoman ratkaisun vanteiden muodonmuutosten korjaamiseen.

Tammerwheels Oy.webp

Yhteystiedot

Ota meihin yhteyttä

Palvelunumero 040 169 66 92
huolto@tammerwheels.fi

Käyntiosoite

Nokianvaltatie 27, Nokia 37100

Aukioajat Huolto

Ti - Pe: 10 - 16
​​La: Avainten luovutus 10 - 15
Su: Suljettu

bottom of page