top of page

Mootoripyörät Tammerwheelsissä

Ennen moottoripyörän ostoa suositellaan aina koeajoa. Varaamalla koeajon etukäteen varmistamme, että moottoripyörä on valmisteltu juuri sinua varten. Näin varaat koeajon:

Valitse Moottoripyörä: Valitse testattava moottoripyörä. Täytä Tietosi: Anna tietosi ja toivottu aika 'Ota Yhteyttä' -painikkeen kautta. Odota Vahvistusta: Myyntiedustajamme vahvistaa aikasi, tyypillisesti saman työpäivän aikana aukioloaikojen puitteissa. Varaa noin tunti koeajoon. Huomioithan, että koeajon varaaminen ei poista moottoripyörää myynnistä. On mahdollista, että moottoripyörä myydään ennen koeajoasi. Varmistaaksesi, ettei moottoripyörää myydä muille, voit tehdä siitä varauksen.

Huomioithan, että turvaistuimia ja kantokaukaloita ei ole saatavilla moottoripyöräkoeajoja varten, mutta pyrimme varmistamaan, että koeajokokemuksesi on turvallinen ja miellyttävä.

Koeajoa varatessasi voit myös mainita mahdollisesta vaihdossa tulevasta moottoripyörästäsi ja rahoitustarpeistasi, jolloin valmistelemme sinua varten räätälöidyn tarjouksen.

Moottoripyörät
Moottoripyörä

JulNuk1

Todella ammattitaitoista palvelua! Ostin Audi A3 mukavalla hinnalla, hyvässä kunnossa. Täältä kannata auto hankkia!

Suosittelen lämpimästi 😊

Milla

Hyvää ja nopeaa asiakaspalvelua. Auton tiedot selkeästi esillä, kaupan teko nopeaa. Auto päästiin heti koeajamaan kysymällä!

Jouni Hänninen

Ostin halvan nelivedon TammerWheelsiltä. Auto toiminut jo useamman vuoden täysin moitteettomasti. Jopa odotuksia paremmin. Aina ensimmäisellä läpi katsastuksista. Auton pikkuvioista kerrottiin avoimesti ja omistaja jopa tarjosi kyydin Tampereen juna-asemalta liikkeelleen. Vahva suositus👍👍

Joonas Saikkonen

Nopeat ja turvalliset kaupat. Kaikki sujui hyvin ja olen ylpeä uusi wolkkarin omistaja, suosittelen.

Yhteystiedot

Ota meihin yhteyttä

Palvelunumero 040 169 6692

Käyntiosoite

Nokianvaltatie 27, Nokia 37100

Aukioajat

Ti - Pe: 10 - 18

​​La: 10 - 15
​Su: Suljettu

Social

  • TikTok
  • Pinterest
bottom of page