top of page

Auton vianetsintä Pirkanmaa, Nokia

Tällä sivulla:
Huoltoväli
Oireet
Palveluun sisältyy

Kuinka kestää?

Kuvaus

Auton sähkökorjaukset tarkoittavat kaikkien auton sähköosien korjausta ja huoltoa. Tämä sisältää kaiken akun ja laturin, valojen, anturien ja auton tietokonejärjestelmän korjaamisen. Oikein tehdyt sähkökorjaukset varmistavat, että autosi toimii sujuvasti ja turvallisesti.

Sähköjärjestelmän Huoltoväli

sähkö1.webp

Ota huomioon

Auton sähköjärjestelmän huoltoväli voi vaihdella. Sähköosat, kuten johdot, eivät yleensä vaadi säännöllistä huoltoa, mutta ne voivat vaurioitua ajan myötä. Vaikka johdot ovat yksinkertaisia osia, ne voivat kulua tai vaurioitua esimerkiksi sähköoikosulkujen tai korroosion takia. Lisäksi rotat ja muut eläimet voivat syödä johtosarjaa, mikä voi aiheuttaa sähköongelmia. Vaurioituneet johdot voivat johtaa erilaisiin sähkövikoihin ja jopa vaaratilanteisiin.

Sähköjärjestelmän Tyypilliset oireet

Oireet

Yleisiä ongelmia auton sähköjärjestelmässä ovat kuolleet akut, vialliset laturit, toimimattomat valot ja ongelmat sähköisissä ikkunoissa tai lukoissa. Voit myös kohdata ongelmia auton käynnistysjärjestelmässä tai sähkövarusteissa.

Kuluva Osa vai Ei?

Jotkut auton sähköosat kuluvat ja ne täytyy vaihtaa ajan myötä, kuten akku, polttimot.

Toiset, kuten johdot ja liittimet, kestävät yleensä pidempään, mutta voivat silti vaatia korjausta.

Vianhaku:
Palveluun sisältyy

Vaihtoehto 1

  • Jos et tiedä, mikä autossasi on vialla, teemme perusteellisen tarkastuksen ja diagnosoimme ongelman. Selvitämme, mitä korjauksia tarvitaan, ja kerromme sinulle vaihtoehdot. Ilmoittamasi oireet voivat johtua erilaisista vioista. On mahdollista, että korjaus voi kestää hetken ja on edullinen, tai sitten voi vaatia uusien osien tilausta ja vaihtoa. Siksi emme valitettavasti pysty esittämään korjaushintaa autoa näkemättä.

Vaihtoehto 2

Jos vika on jo tiedossa, korjausprosessi riippuu valituista varaosista. Korjaus voi olla nopea ja edullinen, mutta se voi myös vaatia lisädiagnostiikkaa ja uusien osien tilausta ja vaihtoa. Tästä syystä emme pysty antamaan tarkkaa korjaushintaa, vaan voimme tarjota vain hintahaarukan, sillä markkinoilla on useita vaihtoehtoja varaosista, kuten OEM-osia ja tarvikeosia.

Vianetsinnän hinta

Vianetsintä tai Vianhaku tapahtuu tuntityönä. Sovimme kanssasi vian etsintään käytettävän ajan, jonka lopputuloksena pyritään löytämään korjattava kohde. Yleensä aloitamme vian haun diagnostiikkatesterillä, jolla luemme auton vikakoodit.

Korjauksesta muodostetaan erillinen kustannusarvio, jonka pohjalta voit päättää suoritetaanko se.

sahkö3.webp

Kuinka korjaus kestää?

Kuinka korjaus kestää

Auton sähkökorjauksen kesto vaihtelee ongelman monimutkaisuuden mukaan. Yksinkertaiset korjaukset, kuten akun vaihto, voivat kestää noin tunnin. Monimutkaisemmat ongelmat, kuten johtosarjan korjaus tai sähkökomponenttien vianmääritys, voivat kestää useita tunteja tai jopa koko päivän. Tekniikkamme pyrkivät suorittamaan korjaukset mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti, kuitenkaan tinkimättä työn laadusta.

Takuun säänöt

Takuu Säännöt Kaikki käyttämämme varaosat ja suorittamamme työt tulevat takuun piiriin. Varaosille annamme yleensä yhden vuoden takuun, mutta tämä voi vaihdella osien valmistajan mukaan. Työllemme myönnämme kuuden kuukauden takuun, joka kattaa mahdolliset asennusvirheet tai muut ongelmat, jotka voivat ilmetä huollon jälkeen. Tavoitteenamme on taata, että olet täysin tyytyväinen palveluumme ja että autosi toimii luotettavasti pitkään.

bottom of page